Телевизионни предавания

BTV arrest ivancheva 2И днес не е ясно защо тя стоя с часове с белезници на публично място, както и какво е наложило събирането на доказателства в отсъствието на адвокат. „Трябва да бъдат положени усилия, за да се докаже на обществото, че това не е само театър”, коментира адв. Александър Кашъмов.

БТВ Новините, репортаж на Канна Рачева от 18.04.2018 г.

Genka osudiПричината е отказ за достъп до информация за договорите за ремонт на линейки

Абсолютно цялата информация по изпълнението на този договор трябва да ви бъде предоставена”, коментира Александър Кашъмов от Програма „Достъп до информация”.

Pressconf GreensПресконференция с участието на: г-жа Ска Келер - съпредседател на групата на Зелените / Европейски свободен алианс в Европейския парламент; г-н Александър Кашъмов - автор на доклада "Борбата с корупцията: от ангажименти към действие"; г-н Борислав Сандов - съпредседател на Зелените; г-жа Зарица Георгиева -международен координатор на Зелените.

BiT censura 1Ден след излизането на „Бяла книга за свободата на медиите в България“, дело на Съюза на издателите в България, в студиото на Би Ай Ти назряващия проблем за липсата на медийна свобода коментираха Иван Бедров, заместник-главен редактор на „Клуб Z” и Александър Кашъмов, експерт към Програма „Достъп до информация“.

BiT mega delotoЗа да се носи отговорност, не трябва да има безкрайно количество обвиняеми и обвинения

Очаквано или не, мегаделото за КТБ така и не тръгна. Ще се задвижи ли процесът и ще бъдат ли осъдени виновните за фалита на банката – темата коментираха адвокат Николай Хаджигенов и Александър Кашъмов от Програма „Достъп до информация“ по Би Ай Телевизия.

btv tazi sutrinБТВ Тази сутрин: Ще има ли наказани за фалита на банката? Коментар във връзка със започването на Мега-делото за КТБ - първото насрочено открито съдебно заседание, от адв. Александър Кашъмов от "Програма достъп до информация".

milen cvetkovЧасът на Милен Цветков: Обсъждането на предложения антикорупционен закон - имаше ли бойкот на държавния глава с оглед проваленото заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Трябва ли ни нов орган за борба с корупцията? Разговор в студиото с Йордан Гаврилов, "Национално движение на българските граждани, Николай Стайков, "Антикрупционен фонд" и адвокат Александър Кашъмов от "Програма достъп до информация".

tvevropaКой да назначава председателя на Агенция за борба с корупцията?

Може ли да се пребори корупцията със защитени свидетели?

В „Европа сутрин“ гостува адв. Александър Кашъмов – Програма „Достъп до информация“.

BiT anticorruptionВ телевизия Би Ай Ти адвокат Александър Кашъмов коментира Антикорупционния закон и изразената си позиция при обсъждането му в парламента, основана на представеното становище на "Програма достъп до информация".

BTV clean air 2Лъжат ли ни за чистотата на въздуха в София?

Сдружението "За земята - достъп до правосъдие" спечели на първа инстанция дело срещу отказ на Изпълнителната агенция по околната среда и водите (ИАОС) да предостави информация за почасовите данни за чистотата на въздуха в София.

BiT kashumov augОще един епизод от битката за околната среда. Повече от 20 неправителствени организации поискаха вето върху промени, свързани със закона за опазване на околната среда. По какви критерии МС определя обектите от национално значение и абдикира ли държавата от гарантирането на основни права, коментира адвокат Александър Кашъмов от програма Достъп до информация.

Страница 1 от 5

©2018 Всички права запазени! Александър Кашъмов - официален сайт. Уеб агенция Кая Про ООД.
Материали от този сайт могат да бъдат публикувани в други медии, само ако бъде цитиран източникът.

Search